12 Δεκεμβρίου 2010

Καλά...κρασιά!

Ο ελληνικός λαός, μετά την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά του δικαιώματα και υποχρεώσεις, βγήκε στους δρόμους της χώρας γεμάτος ελπίδα, για να προϋπαντήσει τον ερχομό του χειμώνα και των γιορτών.

2 σχόλια:

Dimos είπε...

Άντε γαμήσου χιονάνθρωπε. Τουλάχιστον εσύ θα λιώσεις στα γρήγορα και τέλος. Εμένα που θα με λιώσουν αφού με βασανίσουν, με μαστιγώσουν, με πεινάσουν και με ρίξουν γυμνό στον δρόμο, τί να πω;

Διάβασα στην εφημερίδα κάτι που ισχύει. Ότι θα γυρίσουμε στην εποχή που η κατοχή ενός αυτοκινήτου θα θωρείται πολυτέλεια και η αγορά σπιτιού όνειρο ζωής. Κοινώς... '50s, here we come. Τέρμα δια παντός η εποχή των δανείων, της επίδειξης, αλλά και των ονείρων. Το μέλλον μας επιφυλάσσει δουλειά και μόνο, αγώνα για επιβίωση αποκλειστικά.

Οι θεοί διψούν. Γλύκα, το είχε πει αυτό το 1900 ο Αnatole France. Έχουν περάσει πάνω από 100 χρόνια κι όμως, φαίνεται πως αυτά τα εγωιστικά καθάρματα δεν ξεδίψασαν ακόμα.

anidifranco είπε...

@Dimos Χεχε! Μα γιατί δεν χαίρεσαι το πνεύμα το γιορτών;;; Ε;;; Εκσυγχρονισμός με την όπισθεν αγαπητέ, ανάπτυξη δια του μαρασμού. Επιστροφή στα 50’ς λες; Ε, καλώς όρισες στο κόσμο μου, baby face, ;-)