13 Μαρτίου 2011

How much difference does it make?

Και όμως, αυτό το blogg έκλεισε αισίως το ένα έτος ζωής…


Με τρόμαξε τόσο η ημερομηνία, σαν να πέρασε η ζωή και να μην την κατάλαβα. Και όμως, τα πάντα είναι καταγεγραμμένα εδώ μέσα, ένα προς ένα, όλα αυτά που πέρασαν και τώρα μου φαίνονται μακρινά και ανύπαρκτα, όλα αυτά είναι εδώ μέσα και βροντοφωνάζουν πως όντως υπήρξαν.

Πολλές φορές σκέφτηκα να το καταργήσω και άλλες τόσες έσβησα αναρτήσεις μου, πριν καν προλάβουν να φτάσουν στην οθόνη. Αρχικά, κανένα από τα κείμενα μου δεν είχε τον «Ιδανικό Αναγνώστη», όπως λέει και ο Stephen King στο βιβλίο του On Writing. Δεν προοριζόταν κανένα για να διαβαστεί από κάποιον, κυρίως επειδή είμαι πιο πολύ αναγνώστρια, παρά συγγραφέας κειμένων.

Αν τελικά κάποια σας άγγιξαν, «μίλησαν» στο τώρα σας και στο χθες σας, τότε ο απολογισμός του ενός έτους είναι άκρως επιτυχημένος. Δεν ζητάω τίποτα παραπάνω.

Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Συνοδοιπόρους μου και οι παρακάτω στίχοι εύχομαι ολόψυχα να γίνουν κάτι σαν mantra της καθημερινότητας σας.

Στη δική μου καθημερινότητα δεν είναι απλά λόγια, είναι νόμοι απαράβατοι!

Καλησπέρα και ευχαριστώ :-)

I will hold the candle till it burns up my arm
Oh, I'll keep takin' punches until their will grows tired
Oh, I will stare the sun down until my eyes go blind
I won't change direction, and I won't change my mind
……I'll swallow poison, until I grow immune
I will scream my lungs out till it fills this room……
(Lyrics by Eddie Vedder)

2 σχόλια:

Velvet είπε...

Αν το καταργήσεις
Είναι σαν να καταργείς
κι ένα κομμάτι από τον καθένα μας

Ένας αναγνώστης
-

anidifranco είπε...

@Velvet. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ. Κάποια πράγματα, κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους, δεν είναι για πάντα. έτσι πίστευα, μέχρι που κατάλαβα ότι αν δεν γράψω, δεν θα μπορέσω να αναπνεύσω!Και είμαι ακόμη εδώ, σκορπάω λέξεις και σκέψεις, που, δυστυχώς, καμιά φορά έχουν τους λάθος παραλλήπτες! όσο όμως κυκλοφορούν εδώ μέσα και οι σωστοί, δεν φοβάμαι τίποτα. καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ:-)